CONTACT
 

Gastenboek, E-mail, Forum & Nieuwsbrief

 


 
volg Renaultoloog ook op:

De Renaultoloog website heet je van harte welkom in de wereld van Renault. Deze site brengt een ode aan het merk Renault. Omdat Renault nu officieel alleen nog maar auto's maakt en aan enkele takken van autosport doet heeft deze site de taak op zich genomen om alles van Renault weer bij elkaar te brengen. Dat is het grootste doel, ander doel is om mensen wereldwijd elkaar te laten vinden voor het oplossen van alle mogelijke vraagstukken. Middelen die je hiervoor kan gebruiken zijn o.a. de diverse forums en het gastenboek.


Via het forum, gastenboek of e-mail kun je mij en vele andere Renault liefhebbers bereiken voor reacties op de site,  tips, opmerkingen, suggesties, adverteren of bijdragen op welke manier dan ook. Ik doe mijn uiterste best om deze site zoveel mogelijk compleet te krijgen. Ik kan dit natuurlijk niet alleen, hiervoor heb ik jullie hulp nodig. Help me deze site te completeren, zie je ergens het symbool staan dan ben ik nog opzoek naar een afbeelding van het desbetreffende voertuig en als jij de bijbehorende foto hebt stuur hem dan naar mij!

Ik heb geen boeken en/of onderdelen en veel antwoorden op je vragen vind je op de links pagina bij de diverse gespecialiseerde sites.

Lees ook de disclaimer!


Renaultoloog Nieuwsbrief ontvangen?

Wil je op de hoogte blijven van alle updates op deze website, het laatste nieuws en de diverse vraagstukken kunnen bekijken die hier zoal voorbij komen, meld je dan nu aan om de Renaultoloog nieuwsbrief (4 maal per jaar) per e-mail te ontvangen: webmaster@renaultoloog.nl


Renaultoloog:

totale RENAULT beleving! 
 

2004-2017 Renaultoloog