membre du passiflora:

 

       

DISCLAIMER

     
volg Renaultoloog ook op:

Official partners:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bedankt voor uw steun!


Hier adverteren?

Mail naar de Renaultoloog

of klik hier voor meer info


 

Hoe zit het nou eigenlijk precies?


Algemeen

De Renaultoloog.com & .nl website is een initiatief van Ed Lenders. Deze website gaat hoofdzakelijk over het merk Renault en is voortgekomen uit hobby en voorliefde voor het merk Renault. Deze website kan in geen enkel verband worden gebracht met de Renault groep of zusterbedrijven ervan. Ik werk ook niet bij de Renault groep. Het doel van deze website is een ode te brengen aan het merk Renault en om alles van wat ooit door en van Renault afkomstig is bij elkaar te brengen in een overzicht. De site is gemaakt door en voor Renault liefhebbers met als doel elkaar van informatie te kunnen voorzien op diverse vlakken. Met uiterste zorg is deze website dan ook samengesteld er is er voor gezorgd dat de getoonde fotoís en data overeen komen zoals de feiten echt zijn. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er een fout inzit, dan zijn wij niet aansprakelijk hiervoor, maar zullen we deze fout z.s.m. corrigeren.

Links

Op deze Renaultoloog website staan heel veel links naar andere sites vermeld. Met uiterste zorg worden deze links gescreend op hun inhoud, maar voor de uiteindelijke inhoud van die sites nemen wij geen verantwoordelijkheid. Ook kan het voorkomen dat er dode links tussen zitten, die worden dan z.s.m. verwijderd. Een link aanvragen is altijd mogelijk, mits de inhoud van de site aansluit op deze website en er terug gelinkt wordt.

Persoonlijke collectie 

Alle miniaturen, bouwmodellen en Renault gerelateerde items die op deze site staan zijn in mijn bezit en worden niet verkocht.

E-mail/Gastenboek/Forum

Het staat natuurlijk vrij om naar de Renaultoloog te e-mailen. Het is van belang om het Renaultoloog netwerk verder te laten groeien, zodat meer mensen elkaar op weg kunnen helpen met informatie. De Renaultoloog heeft het recht om e-mail niet te beantwoorden indien deze niet voorzien is van een afzender, de inhoud van de e-mail niet aansluit op datgene waar de site zich mee bezig houdt of wanneer de e-mail onduidelijk is qua verhaal. Beantwoording van e-mail kan ook op zich laten wachten, dit is afhankelijk van de bezigheden van ondergetekende. Als ik e-mail ontvang wordt het e-mail adres toegevoegd aan de mailing lijst en wordt automatisch de nieuwsbrief ontvangen. E-mail die ontvangen wordt kan beantwoord worden in een andere taal als die van de verstuurder. Ook behoud de Renaultoloog het recht voor om berichten te verwijderen uit het gastenboek en het forum.

Copyright 

Niets van de Renaultoloog website, evenals het format van deze site mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van de webmaster. De gebruikte informatie op de site is in vertrouwen overgenomen van de rechtmatige eigenaren met als doel Renault te promoten. Verder geldt het algemene auteursrecht.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle wijzigingen voorbehouden!

De Renaultoloogwebsite is een onofficieŽl orgaan van de Stichting Renotoloog, ingeschreven Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 51111349


©2004-2018 Renaultoloog - Nederland