Autoverzorgingsproducten

     
volg Renaultoloog ook op:

Official partners:
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Bedankt voor uw steun!


Hier adverteren?

klik hier voor meer info


 

Naast het reguliere onderhoud of reparaties, heeft een voertuig een goede reiniging en verzorging nodig. In onze webshop vindt u een uitgebreid aanbod van allerlei accessoires voor de reiniging en verzorging van uw wagen.

besteonderdelen.nl

heeft het onderstaande productassortiment:


● Luchtverfrissers. Met deze handige accessoires kunnen onaangename geuren uit de passagiersruimte worden verwijderd.


● Autosponzen. De sponzen zijn vervaardigd uit een speciaal poreus materiaal, dat water goed opneemt en dat veel schuim vormt.


● Zeem. De kunstmatige of natuurlijke zeem is uitermate geschikt om een gewassen voertuig af te drogen. Er zullen geen vegen en strepen achterblijven.


● Detail borstels. Deze borstels zijn met kort of lang borstelhaar verkrijgbaar en maken het mogelijk om ook op moeilijk toegankelijke delen te reinigen en van vuil en stof te ontdoen.


● IJskrabbers. Deze accessoires zijn 's winters onmisbaar. Met ijskrabbers kunt u ijs en vastgevroren sneeuw van de autoruiten afkrabben. Niet gebruiken op verf- en laklagen.


● Microvezel doekjes. Doordat deze doekjes van sterk absorberende en sneldrogende materialen zijn vervaardigd, komen ze goed van pas bij het wassen en drogen van de buitenzijde van uw auto.


● Raamwissers. Deze kunststof accessoires zijn voorzien van rubberen bladen, zoals die van de ruitenwisserbladen. Hiermee kan het vocht en stof goed van de autoruiten worden verwijderd. Bij correct gebruik van de wissers blijven er geen vegen en strepen achter.


● Producten voor polijsten en het in de was zetten. Hiermee blijft het fraaie uiterlijk van uw auto behouden.


● 
Shampoos Deze producten zijn speciaal voor hogedrukreinigers ontwikkeld.


Wilt u uw wagen schoon houden - kijk dan in onze webshop en vind de beste accessoires voor de verzorging van uw wagen. Mocht u vragen hebben - neem dan contact op met onze ervaren medewerkers van de klantenservice. Zij kunnen u alles vertellen over het in optimale conditie houden van uw auto.


 

2004-2023 Renaultoloog - Eddy Lenders