20 jaar! 2004-2024

 
 
 

Dé ALLES van Renault verbinding!

  Hier adverteren? klik hier voor meer info

         
 
Renaultoloog Renault - producten Renault - autosport Renault - overige Links Contact Overige
 

Homepage

Historie

Formule 1

Aparte Renaults

Links

E-mail Adverteren

De Renaultoloog

Auto's

Parijs - Dakar

Extreme machines

Renault "R-serie"

Gastenboek

Bronvermelding

Nieuwsbrief

Bedrijfswagens

Truckracing

Bedrijven

Festival fotoalbum   Disclaimer & Privacy
Festival

Personenvervoer

Toerwagens

Logo's & Huisstijl

Clubs & Hobbyisten    
En Route

Landbouw

Cupracers

Reclame

Forum

   

Meeting & Markt

Treinen

Formules & GP's

Veiligheid

Losange Magazine    
Renaultrijders

Luchtvaart

Rally

ZE & Milieu Autoverzorgingsproducten    
Evenementen

2-& 3-wielers

Recordwagens

Weetjes & Feiten

Winterbanden    

Modelbouw

Scheepvaart

Overige sporten

Samenwerking

     

Miniaturen

Oorlogsmaterieel

 

Films & Series

     
Verzameling

Conceptcars

 

Prijzenkast

   

 

  Design          
 

DISCLAIMER & PRIVACYVERKLARING

 

Hoe zit het nou eigenlijk precies?

 

Algemeen

Renaultoloog is een hobby initiatief van Ed (Eddy) Lenders (opgericht in 2004 nadat Renault uit elkaar viel in 2003). Deze Renaultoloog.nl & .com website gaat hoofdzakelijk over het merk Renault en is voortgekomen uit hobby en fascinatie voor het merk Renault. Deze website kan in geen enkel verband worden gebracht met de Renault groep of zusterbedrijven ervan. Ik werk ook niet bij de Renault groep. Het doel van deze website is een ode te brengen aan het merk Renault en om alles van wat ooit door en van Renault afkomstig is bij elkaar te brengen in een overzicht. De site is gemaakt door en voor Renault liefhebbers met als doel elkaar van informatie te kunnen voorzien op diverse vlakken. Met uiterste zorg is deze website dan ook samengesteld er is er voor gezorgd dat de getoonde foto’s en data overeen komen zoals de feiten echt zijn. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat er een fout in zit, dan zijn wij niet aansprakelijk hiervoor, maar zullen we deze fout z.s.m. corrigeren. Renaultoloog is 100% hobbymatig gemaakt en bedoeld.

Links

Op deze Renaultoloog website staan heel veel links naar andere sites vermeld. Met uiterste zorg worden deze links gescreend op hun inhoud, maar voor de uiteindelijke inhoud van die sites nemen wij geen verantwoordelijkheid. Ook kan het voorkomen dat er dode links tussen zitten, die worden dan z.s.m. verwijderd. Een link aanvragen is altijd mogelijk, mits de inhoud van de site aansluit op deze website en er terug gelinkt wordt.

Persoonlijke collectie 

Alle miniaturen, bouwmodellen en Renault gerelateerde items die op deze site staan zijn in mijn bezit en worden niet verkocht.

E-mail/Gastenboek/Forum

Het staat natuurlijk vrij om naar de Renaultoloog te e-mailen. Het is van belang om het Renaultoloog netwerk verder te laten groeien, zodat meer mensen elkaar op weg kunnen helpen met informatie. De Renaultoloog heeft het recht om e-mail niet te beantwoorden indien deze niet voorzien is van een afzender, de inhoud van de e-mail niet aansluit op datgene waar de site zich mee bezig houdt of wanneer de e-mail onduidelijk is qua verhaal. Beantwoording van e-mail kan ook op zich laten wachten, dit is afhankelijk van de bezigheden van ondergetekende. Als ik e-mail ontvang is het voor de afzender akkoord dat het e-mail adres wordt toegevoegd aan de mailing lijst en zodoende wordt o.a.  automatisch de nieuwsbrief ontvangen. De verzamelde E-mail adressen worden uitsluitend gebruikt voor het informeren van Renaultliefhebbers. E-mail die ontvangen wordt kan beantwoord worden in een andere taal als die van de verstuurder. Ook behoud de Renaultoloog het recht voor om berichten te verwijderen uit het gastenboek en het forum.

Privacyverklaring

De Renaultoloogwebsite is een site zoals alle andere die voorzien is van een bezoekersteller, cookies in de vorm van Google advertenties, HTML-banners met links enz. Alle data die deze items met zich meebrengen worden niet door Renaultoloog verzameld maar door externe partners. Data die wel door Renaultoloog verzameld word zijn e-mailadressen wanneer men reageert uit eigen initatief of middels aanmeldingen voor het Renaultoloog festival. De e-mail adressen worden louter gebruikt om mensen te kunnen blijven informeren over de stand van zaken rondom de Renaultoloog website en het Renaultoloog Festival. E-mail adressen worden niet aan derden gegeven of verkocht. Persoonsgegevens die worden ontvangen middels aanmeldingen voor het Renaultoloog Festival worden vrijwillig zelf door de betreffende personen aan Renaultoloog verstrekt. Deze gegevens worden alleen bij Renaultoloog bewaard voor onbepaalde tijd en niet doorgegeven of verkocht aan derden. Wilt u uw gegevens laten verwijderen uit de Renaultoloog database, stuur dan een e-mail naar: contact@renaultoloog.nl

Copyright

Niets van de Renaultoloog website, evenals het format van deze site mag worden gereproduceerd in welke vorm dan ook zonder toestemming van de webmaster. De gebruikte informatie op de site is in vertrouwen overgenomen van de rechtmatige eigenaren met als doel Renault te promoten. Verder geldt het algemene auteursrecht.

Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend.

Alle wijzigingen voorbehouden!


De Renaultoloog website is een onofficieël orgaan van de Stichting Renotoloog, ingeschreven Kamer van Koophandel Limburg onder nummer 51111349

Stichting Renotoloog: Renault Otologie initiatief


Op de Renaultoloog website adverteren?

klik hier voor meer info


©2004-2024 Renaultoloog - Eddy Lenders